Bejelentés


Megérintve AZ ÉRINTÉS HATALMA-S
A kártyavetésről

Nehéz összefoglalni mindazt, amit a kártyákkal való jóslásról mondani lehet. Hatalmas a kártyákhoz kapcsolódó információ. Több féle kártyát használok, de jósláshoz sorselemzéshez a Tarot és a cigánykártyát.

 A cigánykártya őshazája állítólag India, a kártya szimbólumait vallási szertartásoknál használták a régmúltban. A cigányságnak nagy szerepe volt abban, hogy elterjessze a kártyát. Legelterjedtebb a 36 lapos kártya használata.

A Tarot eredete az ősi Egyiptomba visz minket, ahol a kártya szimbólumait ugyan csak vallási szertartásokhoz használták, kapcsolják a Kabbalához, bizonyos források azt említik, hogy az Atlantiszi időkből valók a Tarot szimbólumai. A Tarot 78 lapból áll, ami úgy áll össze 22 lap a Nagy Arkanum és 56 lap a Kiss Arkanum.

Úgy kezdődött a kártyával való kapcsolatom, hogy a 1990 es évek elején mikor családi vállalkozásba kezdtünk, nagyon kíváncsi voltam arra sikeres lesz-e az, ezért hát vettem egy csomag cigánykátyát. Elkezdtem rakni, persze akkor még úgy olvastam össze, hogy leolvastam azt, ami rá volt írva. A Tarot kártyával akkor találkoztam, mikor Iza barátnőm meglepett egy Rider Taroval és a hozzátartozó könyvvel és mondta, tanuld meg ezt is. Néztem a kártyacsomagot és azt mondtam, ez nagyon sok lap. Majd évekig a könyvespolcomon hevert, csak takarításkor és költözéskor raktam arrébb. Majd 2004-ben mikor beiratkoztam a Veszprémi Siprit suliba, az egyik tantárgy a Tarot volt. Az alapokat Tóth Ildikótól tanultam. A harmadik év végére az egyik kedvenc tantárgyam lett az önismert mellett. Közben a kártya energetikai rendszerét is megtapasztaltam, Gyurkó Zsolt egy másfajta kártyaérzékelést mutatott meg, Huszti Sanyitól azt tanultam meg hogyan lehet csak az intuícióra támaszkodva értelmezni a lapokat. Így lett teljes a Tarot értelmezése, mondhatnám három az egyben. Évekig csak raktam, raktam a kártyát, gyakoroltam, mire megéreztem a kártya üzenetét. Mindenki elsajátíthatja, ha meri használni intuícióját, ez az alapja.

Hogyan is működik a sorselemzés jóslás?

Személyiség elemzést Tarot kártyával végzek, majd a kérdező által feltett kérdésre és időszakra cigánykártyát vetek, a Tartottal pontosítom a választ. Nagyon fontos a pontos kérdésfeltevés, ezen múlik a kártya pontos üzenete. Jó ha a kérdező előre összeírja a kérdéseit. Míg a cigánykártya sok apró részletes információt ad, addig a Tarot egy sokkal erősebb rezgést továbbít, a dolgok lényegét tárja fel. Amit tovább lehet elemezni, boncolni a pontos információ érdekében.

A kártyavetést önismereti módszerként használom. Szembesít mindenkit azokkal a dolgokkal, amit esetenként nem akarnak tudomásul venni. Persze csak azt szembesití, aki hajlandó mélyre nézni. Az információt a kérdezőt körülvevő információs mezőből kapjuk meg. Viszont sok dologban tudunk változtatni a hallotakon. Hiszen dolgunk a változás a fejlődés. Példa: Miért nem működik megfelelően a párkapcsolatom, a páromnak van valakije? Majd a kirakás során kiderül, hogy arról van szó, hogy a kérdező az, aki eltávolodott a párjától és nem tesz semmit a kapcsolatért. Vagy miért nincs párkapcsolatom? Hát azért mer még mindig nem dolgozta fel az utolsó szakítást a kérdező. Ilyenkor a megkérdezzük a kártyát mi a megoldás, gyakran ajánlok önismereti gyakorlatot, vagy meditációs módszert a haladás elősegítéséhez. Magamnak is rakok kártyát, nem úszom meg a szembesülést én sem. Hogy mennyire tuti az, amit a kártya üzen, ez változó. Attól függ, hogy az illető milyen módon áll hozzá a problémamegoldáshoz. Három típussal találkoztam, az egyik, aki akar, de nem is csak akar, hanem mindig küzd és minden dolgot az életében ő maga szeretne irányítani, azzal bizony a kártyának nehezebb dolga, van, mert amint információhoz jut, elkezd rajta dolgozni, úgy hogy az neki jó legyen, de a sorsszerű dolgok őt sem kerülik el, legfeljebb késleltetve kapják kézhez a sorsukat. Van, aki meghallja az infót és a számára kedvezőtlen dolgokkal szembesülve végig gondolja, mi az, amin érdemes változtatni, mi az amin lehetséges,majd azután a lehető legjobbat hozza ki a kapott információból. A harmadik típus meghallgatja és éli tovább az életét, többnyire nekik jönnek be legpontosabban az előrejelzések.


Képgaléria


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!