Bejelentés


Megérintve AZ ÉRINTÉS HATALMA-S

Testi-lelki egészségünk nagyban összefügg csakráink állapotával, ha csakráink jól működnek, jó az összeköttetés az energiaáramlás közöttük, akkor egészségnek örvendünk. Amennyiben ezeknél az energia központoknál elakadás keletkezik, az energiák áramlása nem megfelelő, megbomlik az egészség. Bizony mi magunk is sokat tehetünk annak érdekében, hogy ezek az energia központok jól működjenek. 
 

Csakra tisztítás:

Mélyülj el! Kérj szellemi segítőket mielőtt elkezded, akár angyalokat, Jézust, Szűz Máriát, Atyát, vagy akár mindet! A központi energiavezetéked a Föld középpontjába küldöd a gáton keresztül. Majd a Föld középpontjának energiáival az energiavezetéket a gáton keresztül behívod a testedbe és a csakrákat érintve, csakra színeivel és a Föld energiáival tisztítja mind a hét csakrádat egymás után. A koronacsakrán kilépve felküldöd az Univerzumba a központi energiavezetéket föld energiákkal. Majd az Univerzumból egy másik energiaszál tölti a központi energiavezetéked, az belép a korona csakrán keresztül a testedbe, ez is átjár és tisztít minden csakrát, majd a gáton keresztül kilép a testedből és a föld középpontjába érkezik. Érezd, ahogy átjár ez a kétfajta energia, tisztít és energetizálja a csakráidat, testedet, aurádat, gyógyít és feltölt. A fáradt energiáidat felkínálod a Földanyának vagy az Univerzumnak, megkéred, hogy alakítsa át hasznos energiákká. A tisztítást segítheted, ha először az óramutatóval ellentétes irányban megpörgeted az aurádban lévő energiát huszonegyszer, ekkor távozik az aurádból a még ott lévő szennyeződés, ezt újra felajánlod, vagy kéred, hogy alakítsák át számodra hasznos energiává, én Razielt szoktam megkérni, az angyalok nagy alkimistáját. Majd az óramutatóval azonos irányban huszonegyszer kezded el feltölteni az aurádat. Hagyd, hogy töltsön, áramoljon az energia testedben és aurádban, érezd, ahogy növekszik, élvezd a tiszta erőt! Programozhatod vele vágyaidat, életfeladataidat. A végén tudatosítod, hogy aurád, csakráid és a tested, energiával teli, tiszta, egészségtől duzzad! Maradj benne a jóleső energiaáramlásban, amíg csak jólesik. Mielőtt befejeznéd, végy egy, vagy több mély lélegzetet és nyisd ki a szemed. Egészségedre! Ha úgy érzed segítségre, van szükséged, akkor gyere el, elvégezzük együtt.


Lássuk a csakrákat.

Hét fő csakránk van, ezek a következők.

Gyökér csakra: A gát területén található, hozzátartozó rezgés a vörös színnek felel meg. A mellékvese tarozik hozzá, ezen kívül a csontrendszerünk, fogak, köröm haj. Életösztön, félelmeink a fizikai síkhoz való kötödés tartozik ide. Bolygója a Szaturnusz. Eleme a föld.

Szex vagy más néven szakrális csakra: A medence területén található, hozzátartozó rezgés a narancssárgának felel meg. Az ivarmirigyek taroznak hozzá, ivarszervek, folyadékháztartásunk. Érzelmek, szexualitás, érzelmi érzékenység, vagy érzéketlenség. Bolygója a Hold és a Plútó. A víz elem tartózik hozzá.

Köldök csakra: A köldök környéke a hasüreg területe, derék területén található. Hozzátartozó rezgés a napságának felel meg. A hasnyálmirigy tartozik hozzá. Idetartozik a gyomor, a máj, a lép, az epehólyag, a vegetatív idegrendszer. Ez az erőközpontunk, innét ered vitalitásunk, kreativitásunk. Ebből a csakrából sugárzunk különféle érzelmeket a külvilág felé. Bolygója a Nap. A tűz elem tartozik ide. 

Szív csakra: A mellkas közepe a helye. A zöld és a rózsaszín rezgése. Mirigye a csecsemőmirigy, a szív a tüdő és a keringés tartozik hozzá, karok és a bőr. Központi csakránk, összeköti a fizikai sík energiaközpontjait a szellemi sík központjaival. Idetartozik a feltétel nélküli szeretet, a szociális érzékenység az empátia, segítőkészség megléte, vagy hiánya, nyitottság. Bolygója a Vénusz. 

Torok csakra: A torok, száj és a fül területe. Kék szín a hozzátartozó rezgés. A pajzsmirigy tartozik hozzá. A gége, nyak, állkapocs, garat, légcső, hörgők, fül, tüdő, nyelőcső, száj, hangszálak tartoznak hozzá. A torok csakra a kommunikációval, a kreativitással és az önfegyelemmel áll kapcsolatban. Az őszinteségünk helye. Bolygója a Jupiter és a Merkúr. 

Harmadik szem, vagy homlok csakra: A két szemöldökünk között található, a homlok területén. A lila szín rezgése. Mirigye az agyalapi mirigy. Hozzátartozó testrészek a szem az arc, a fül, az orr, kisagy területe. Hozzá kapcsolják az intuíciót a tudatfeletti érzékelést, a koncentrációt. Bolygója az Uránusz. 

Korona csakra: A fejtetőn található. Az arany és a fehér, illetve a szivárványszín rezgésének felel meg. A tobozmirigy tartozik hozzá. Szervei az idegrendszer a nagyagy. Ezen a síkon kapcsolódunk össze a felsőbb szellemiséggel. Bolygója a Netpun.

Ami a csakra rendszerünket körbefogja az-az auránk. Bizony mi magunk is sokat tehetünk annak érdekében, hogy ezek az energia központok jól működjenek. Mit is? Nevessünk sokat, a jókedv gyógyít. Mozogjunk, sétáljunk a jó levegőn. Gondolkodjunk pozitívan, lássuk meg mindenben a jót. Legyünk elfogadók embertársainkkal. 

Ajánlott film: Dr Bagdi Emőke http://www.vntv.hu/vivanaturavideo.php?vid=daea2939f 

Az ősmagyarok, akik ugyancsak tisztában voltak az energia központok jelentőségével a következő módon nevezték el a csakrákat: Balogh Béla nyomán 

 - URAD-ALMA: a mai nevén gyökér csakrának hívják. Az Úrtól kapjuk, innen a név 

- LAKOD-ALMA: szakrális vagy szex csakra, ami egyértelműen a családalapításra utal 

- VIG-ALMA: a köldök csakra - a szórakozásé, jó érzeteké - FOGAD-ALMA: a befogadó szív csakra elnevezése 

- RIAD-ALMA: a torok csakra, a figyelmeztető jelek helyszíne 

- HAT-ALMA: a homlok csakra - de milyen meglepő, ez éppen a hatodik csakra... 

 - UR-ALMA: a korona csakra 

 Szeretettel: Szabó Gabriella telefon: 06309166301 szaga8@gmail.com http://megerintve.5mp.eu
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!