Bejelentés


Megérintve AZ ÉRINTÉS HATALMA-S


Az önismeretről

 

A felvétel  2010-ben készült, sokat változtattam az önismereti technikákon.

A legfontosabb, hogy először is tudjuk szeretni önmagunkat. Azt tapasztaltam magamon, de a másokkal való tapasztalatok megosztása is arra döbbentett rá, hogy a szeretet nélkül nem megy semmi.

Persze gyakran ezt is tanulni kell. Hiszen az ember élete során sokszor csalódik, természetesen nem másokban, hanem önmagában. Ilyenkor minden csalódás után bezárja szíve ajtaját, ha az adott problémát nem sikerül feldolgoznia. Ha több ilyen elzárt fájdalmat gyűjt a lelkében, akkor teljesen befalazottan áll a világban, olyan falat épít maga köré, hogy ember legyen a talpán, aki azt lebontatja vele. Mert lebontani is ő tudja egyedül, persze segítséget kérhet és kaphat, az is fontos, hogy tudja elfogadni.

A másik a türelem, ami nagyon fontos az önismeret útján is. Ne erőből, lelkünk megerőszakolásával akarjunk fejlődni, mert úgy nem fog menni és a kedvünk is elmegy az önismerettől, a változtatástól. Van, aki könnyebben változik, van, aki gyorsabban, van, aki nagyon lassan és egyszer csak hirtelen több életterületen beindul a fejlődés az életében. Mert mindenki egyedi.

Minden esetre kell idő ahhoz, hogy elfogadjuk, önmagunkat olyannak amilyenek vagyunk. Majd ha megtapasztaltuk korlátainkat, legyünk tisztában azzal mi az, amit még fejleszthetünk magunkban és mi az, amit képtelenek vagyunk megváltoztatni, mert ha megszakadunk sem tudunk mások lenni. Még ezt is el kell fogadnunk önmagunkban.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!