Bejelentés


Megérintve AZ ÉRINTÉS HATALMA-S
Hírek
Szakrális körtánc Hegyesden

Szakrális körtáncot tartunk Hegyesden 2017.03.04. 17 órától. Szeretettel várunk!

Szakrális körtánc Hegyesden

Szakrális körtáncot tartunk Hegyesden 2017.03.04. 17 órától. Szeretettel várunk!

Csendülés adventkor Hegyesden!

Próbáld ki ezt a zen meditációt, ha még nem gyakoroltad, de ha már ismered, akkor tudod mennyire jó.

tovább >>


Csendülés adventkor Hegyesden!

Próbáld ki ezt a zen meditációt, ha még nem gyakoroltad, de ha már ismered, akkor tudod mennyire jó.

Új ! Szivárvány alapkezelés.

Egy energia mely megváltoztatja az életed. Gyere el és próbáld ki! Várlak szeretettel

Jóslás-sorselemzés

Már skypen is elérhető a jóslás! Ha nem tud dönteni, kíváncsi mit hoz a jövő. Forduljon hozzám, segítek! skype címem: szaga6 időpontegyeztetés: szaga8@gmail.com, vagy 06 309166301. Várom hívását.
Az érintés fontosságáról, miért jó a masszázs.

 

Napi hét érintés kell a lelki egészségért, mondják a hozzáértők. Megkapod ezt, társtól, családtagtól, ismerőstől?

Időnként gyere el masszázsra, jót tesz, bizony, testnek, léleknek!

 

Masszázs fajták


• Frissítő test masszázs, ami nem csak ellazítja a fáradt izmokat, oldja a fáradságot feszültséget, serkenti a vérkeringést és az anyagcserét. Felüdülés testnek, léleknek.

• Frissítő talp masszás, mely könnyűvé varázsolja a fáradt, fájó végtagokat.

• Hátmasszázs mely ellazítja és felfrissíti a fáradt felsőtestet, kellemes relaxációt biztosít.

• Test, hát, vagy talp masszázs, kiegészítve hang–fény terápiával, mely garantálja a teljes relaxációt és a hang-fény terápiával a masszázs hatásfoka intenzívebbé válik. A kedves vendég szinte újjászületik a kezelés után.

• Spirit masszázs, mely egyénre szabott, mindenkinek a pillanatnyi állapotára hangolva alkalmazom. Finom könnyed, olajos masszázs, amit egy meditáció hangfelvételről kísér. A spirit masszázshoz is alkalmazható a hang-fény terápia, ami egy teljes wellness hétvégével felér.

• Wellness masszázs, ami egy meleg olajos masszázs, lágy kényeztetés a láb újtól a fejbúbig, meleg bazaltövek energiái átjárják a testet, lelket .Igazi ellazulást biztosít annak, aki igénybe veszi a szolgáltatást.

• Lélek masszázs, lágy ringatás a test lélek szellem egységéért. Oldja a lelki blokkokat, beindítja a szervezet öngyógyító képességét. Stresszes, túlhajtott, állapotoknál kifejezetten ajánlott.

. Alakformáló masszázs, gumiköpöllyel, amely nem csak a narancsbőrtől szabadítja meg, de méregtelenít is. Szépüljön vele.

. Aromaolajos masszázs fajták:

Dolce Vita: Citrus, levendulaolajos masszázs, ami nem csak ellazítja a fáradt izmokat, oldja a fáradságot, feszültséget. Felüdülés testnek, léleknek. Mediterrán életérzés járja át azt, aki kipróbálja.

Könnyű repülés: Frissítő talp masszás, mely könnyűvé varázsolja a fáradt, fájó végtagokat.

Vénusz varázsa: Nőknek ajánlott, rózsafa, ilang-ilang olajos testmasszázs, mely felszínre hozza a még rejtett női energiákat, a meglévőket még jobban kiárasztja.

Mars ereje: Férfiaknak ajánlott, gyömbér, bazsalikom, levendulaolajos masszázs, frissítően hat, miközben feloldja a hétköznapok feszültségét, új erőkkel tölti fel a kedves vendéget.

Angyalok mosolya: A masszázs, ami egy rozmaring, szantál, olajos masszázs, finom, lágy kényeztetés, teljes ellazulást biztosít. Megkönnyebbül a test és a lélek.

Terminátor: Test masszázs, kiegészítve hang–fény terápiával, mely garantálja a teljes relaxációt. A hang-fény terápiával a masszázs hatásfoka intenzívebbé válik. A kedves vendég szinte újjászületik a kezelés után.


Válasszon és próbálja ki, mert megérdemli !


Képgaléria


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!